Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: http://www.flizans.se

Flizans AB lagrar och behandlar organisationsnummer, företagsnamn, fakturaadress, leveransadress, kontaktpersoner, telefonnummer, e-postadress.

  1. 1) Personuppgiftsansvarig:
    Juridisk ansvarig person: Flizans AB
    Organisationsnummer: 559003-3329
    Adress: Östergatan 16, 261 31 Landskrona
    Telefon: 0418-29942
    Mail: info@flizans.se
  2. Hos Flizans AB administrerar försäljningsfunktionen persondata för affärskontakter.
  3. Flizans AB syfte med att använda personuppgifter är för specifika och legitima affärsändamål.
  4. Flizans AB sparar personuppgifterna och kommer att behandlas av oss endast så länge som det behövs för att uppfylla ändamålen.
  5. Du har som samarbetspartner med Flizans AB möjlighet att korrigera de lagrade uppgifterna, överföra data till ett annat system, begränsa behandlingsnivån av dina personuppgifter eller ta bort data när som helst. Du kan dessutom göra invändningar mot lagring och behandling av personuppgifterna eller få en kopia på uppgifterna.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

När du handlar via oss kommer vi att samla in dina kontaktuppgifter – namn, adress, telefonnummer och kortuppgifter. Om du deltar i tävlingar och andra marknadsföringsaktiviteter som vi anordnar kan tävlingsbidrag och ytterligare personuppgifter som du väljer att lämna till oss behandlas. När du tar kontakt med oss via kundservicefunktioner i våra digitala kanaler kommer dina kontaktuppgifter samt ärendeinformation att behandlas av oss. Personuppgifterna kommer att behandlas av oss endast så länge som det behövs för att uppfylla ändamålen. Vi lämnar aldrig ut dina uppgifter till obehöriga. Vi lämnar inte dina uppgifter till någon annan än de partner som behövs för att kunna utföra leverans av din order, så som exempelvis speditör (DHL, Postnord m.fl.) och kortutgivare. Dessa partner tar lika väl hand om dina uppgifter som vi gör. Olika myndigheter kan kräva ut uppgifterna och då är vi enligt lag skyldiga att lämna dessa. Vi skickar inte ut nyhetsbrev. Vi tar endast kontakt med er om ni i första hand har tagit kontakt med oss eller om ni har bett oss att kontakta er. Har du handlat av oss så sparar vi dina uppgifter i vårt bokföringssystem enligt bokföringslagen.

Vi använder dina kontaktuppgifter till följande ändamål:

  • För att kunna behandla din betalning och skicka dig dina varor.
  • För att kunna kommunicera med dig via kundservice, sociala medier, mailformulär, tävlingar, mail, eller intresseanmälningar.
  • Bokföring enligt bokföringslagen.

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

Kontaktformulär

Cookie-filer

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Om du har ett konto och loggar in på denna webbplats kommer vi att skapa en tillfällig cookie-fil för att kontrollera om din webbläsare accepterar cookie-filer. Denna cookie-fil innehåller ingen personligt identifierbar information och försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en extra cookie-fil att sparas i din webbläsare. Denna cookie-fil innehåller inga personuppgifter utan anger endast inläggs-ID för den artikel du just redigerade. Den gäller under 1 dygn.

Vilka rättigheter du har över dina data

Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vart vi skickar dina upgifter

  • Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.
  • När vi bokar frakt lämnar vi dina kontaktuppgifter till speditören. Dessa tar hand om dina uppgifter lika väl som vi gör.

Ytterligare information

De personuppgifter du lämnar till oss kommer inte att vidarebefordras (utom till speditör), säljas, bytas eller delas med andra företag, organisationer eller privatpersoner utan ditt samtycke.

Vårt enda syfte med att samla in och spara informationen är att kunna ge dig optimal service.

Scroll to top