Personal sökes

Vi söker extrapersonal!

Vi söker dig som vill ha ett socialt extraarbete på timmar - vardagar och helger.

Våra butikssäljare arbetar i butiken med att sälja te, kaffe, choklad, tillbehör mm. Butikssäljaren fungerar som en rådgivare och leder kunden till rätt vara. Det är viktigt att säljaren själv tar ansvar och läser på om vårt sortiment för att bli en kunnig och hjälpsam säljare. Du ska vara drivande och framåt och självgående och kunna ta egna initiativ.

Att hålla gällande butikstider och ansvara för den dagliga ordningen i butiken enligt konceptet är en självklarhet. Ensamarbete i butiken förekommer.

Butikssäljarens personlighet är viktig. Att vara glad och positiv är en förutsättning för att lyckas i rollen. Då kundkontakt är en stor del av butikssäljarens dagliga arbete ska man drivas av att ge bästa möjliga service både i butik, vid leveranser, via mail och på telefon. En viktig egenskap är att kunna se vad som behöver göras och prioritera arbetsuppgifter varefter de dyker upp. Att vara lyhörd och ge alla kunder samma uppmärksamhet och service är en självklarhet. Vi vill gärna att du är 20 år eller äldre.

Vi uppmanar till egna idéer och initiativ till att forma och utveckla butiken på bästa möjliga sätt.

Vill du bli en i vårt team? Eller har du frågor? Tveka inte att kontakta oss genom nedan formulär!

Kontakta oss - Extrajobb

Skriv gärna en kort beskrivning om dig själv
Scroll to top
Minsta ordervärde är 150 kr
×